torsdag den 21. maj 2015

Om Hundested Info's berettigelse.

Efter en 10 dages tur langs Jyllands vestkyst fra Løkken til Møgeltønder, er jeg yderligere blevet bekræftet i, at min idé med Info-siden om Hundested er rigtig.
Vel er der et informations kontor i næsten enhver by (med stakkevis af diverse brochurer, som der også ligger på Hotellerne) som det vil tage timer at gennemlæse, når først man har fundet de brochurer der muligvis kan være relevante, og spørger man personalet om noget er Pc'en alligevel deres bedste arbejdsredskab.
Da det i modsætning til omtale under Hundested Info, koster noget for at blive omtalt i de forskellige oplysnings brochurer, ja så er det kun de lokale i byerne der kender de mindre steder som det også kunne være værd at besøge.
Gratis omtale kan vel heller ikke skade de etablerede steder, de kunne endda have et link på deres hjemmesider til den stedlige Info hjemmeside.
Hvis alle byer i stedet havde en side som Hundested Info, kunne mange sidde derhjemme og organisere deres besøg i de enkelte byer, samtidig med at de kunne få lidt historie om byerne, og ikke mindst vigtigt, tonsvis af papir til brochurer kunne spares og dermed gavne miljøet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar