torsdag den 28. juli 2016

Først krydstogtskibe! Så Arktisk center??


Den 3. august besøger krydstogtskibet ”Braemar” igen Hundested, og der er lagt op til samme modtagelse som første gang (den fik megen ros) men der bydes også på noget nyt.
Denne gang ankommer skibet på en hverdag, men til gengæld er det nu i ferietiden så der skal nok komme rigtig mange gæster til Hundested for at opleve det smukke skib.
Der er altså al mulig grund til at tro, at det bliver lige så stor succes som sidst, og dermed vil der være al mulig grund til, at det kan gentages. Der er ingen planer om besøg i 2017, men fra 2018 og frem skulle der være chance for yderligere besøg.
Hundested by og havn har alt hvad der skal til for at være værd at besøge, især om sommeren og i godt vejr, krydstogtskibene har blot været det der satte prikken over í-et.
I mindre godt vej eller decideret dårligt vejr er det straks noget andet, og her kunne det være fantastisk hvis de, igennem mange år, verserende planer om et Thule eller Arktisk -center kunne blive til virkelighed.
Hundesteds havnefoged Søren Brink, der er en af ildsjælene i Hundested, og som også har stor andel i, at der er lykkedes at få krydstogtskibe til byen, udtrykker da også, at det vil være et lige så stort projekt og ønske, som krydstogt skibene.
Med den store interesse der er for arktisk netop nu, og garanteret også fremover, vil det være naturligt at der bliver etableret et arktisk Knud Rasmussen center.
Knud Rasmussens hus har stærkt stigende besøgstal, og Knud Rasmussen er formodentlig endnu mere kendt i udlandet en i Danmark. Derfor må det være oplagt, at få et Arktisk Knud Rasmussen center etableret og det mest naturlige vil selvfølgelig være, at det sker i Hundested som Knud Rasmussen havde så stor tilknytning til.
Det kan kun gå for langsom.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar