onsdag den 3. maj 2017


Sæson 2017 i Hundested står for døren.


2017 ser ud til at blive rigtig aktiv, ganske vidst kommer der ikke krydstogtskibe i år, men foreløbig to har anmeldt deres ankomst i 2018.

I havnen er ud over de kendte steder også mange mindre, men af den grund ikke nødvendigvis mindre interessante. Det drejer sig om gallerier, kunsthåndværkere, keramikere, trædrejer mm.
Hertil er der rige mulighed for at få stillet sulten eller nyde en drink, en kop kaffe/te eller en is.

Der er tre nye arrangementer i år, det drejer sig om ”Time Winder” på Grønnessegård, ”Lyn-X” i Lynæs havn, og Hundested Motor Træf.

 Siden sidste år er der kommet to cafeer mere i by og havn, medens meget andet er ved det gamle som f.eks.:Sandskulpturfestival, Kunsthåndværker marked på Beddingen, Watermusic, Loppemarked i Kikhavn, Sildens dag, Havnefest og Hundested by Night.

Oplysninger om alle arrangementer, også dem der ikke er nævnt her, findes på.: www.hundested.info eller direkte på www.arrangementer.hundested.info

Hundested.info har gennemgået endnu en opgradering hvor der er gjort lidt mere ved det engelske, bl.a. er arrangementer blevet tilføjet engelsk tekst.For visithundested.dk der er på danske og engelske, er den nu suppleret med en side på tysk.

Hundested.info kan give dig en samlet oversigt over historien, adresser med links, arrangementer, praktiske oplysninger om parkering, toiletter, kontant automat, over forretninger og spisesteder.  

Har du forslag, ros eller ris så kontakt mig på post@hundested.info eller ring 2388 9412

Alle ønskes en god sommer.
venlig hilsen.
Richardt Rolsted